Blondage High Bright Redken

Blondage High Bright Redken

Blondage High Bright Redken

May 07, 2022

Konec zašedlým melírům! Máme tu BLONDAGE HIGH BRIGHT!

Blondýnky opět mohou jásat!!! Konec matným za zašedlým blond!

Měla jsem možnost ozkoušet tuhle novinku od značky Redken a jsem nadšená!

Každé z nás se děje na vlasech to, že se usazuje tvrdá voda a nečistoty na povrchu vlasového vlákna. U blondýn se pak stává, že ta zářivá a jasná blond začíná splývat s tou naši vlastní barvou a stává se z nás šedá myš. Zákaznice do salonu pak přichází s tím, že "zase hrozně ztmavla".
 

Už třikrát jsem tuhle řadu použila já sama na své vlasy a můžu říct, že sama vidím rozdíl! Funguje to parádně! Blond je krásně blond, žádná šedá myš!

Nejúčinnější je z téhle řady sprej na vlasy, který se používá ještě před šamponováním. Obsahuje vitamín C bez peroxidu a *chelatační látky nejvyšší koncentraci, v rámci celé řady.  Následně se omývá šamponem Blondage High Bright a po umytí následně kondicionér ze stejné řady.

(*Chelatační látky na sebe vážou usazené kovy a ionty, které způsobují ten nechěný matný a mdlý vzhled)
Blondage High Bright byste neměli používat dříve jak 2 týdny po barvící službě na salonu a používat ji pouze do doby, dokud není dosaženo požadované rozjasnění. 

Pak se zase vracíte ke svým ošetřovacím produktům, dle typu vašich vlasů.

Upozorňuji, že řada neobsahuje žádné zesvětlující složky jako je peroxid! Pročistí vám vlasy pouze do té blond, kterou vám vytvořil kadeřník. Takže nečekejte, že byste si touto řadou vlasy ještě více odbarvila! Nestane se tak.

Nepoužívejte ani v případě, že do délek vlasů docházíte na přeliv a tónování. Mohli byste si pigmenty velmi rychle odmýt.

Nebude též vyhovovat těm, kterým šedý odstín vlasů vyhovuje.

V prodeji od května 2022

NTZmZjczOG