Kérastase GENESIS

Kérastase GENESIS

Kérastase GENESIS

December 21, 2021

Nově uvedená řada od francouzské značky, je zaměřena na oslabené vlasy se sklony k vypadávání.
V nové řadě GENESIS se objevuje složka jako je Aminexil, který zabraňuje tuhnutí vlasového kořínku. Tuto technologii můžete znát z řady Specifique, která je přímo zaměřená na problémy vlasové pokožky a padání vlasů.

Technologie použité v řadě Kérastase GENESIS:
Aminexil - pomáhá k pevnějšímu ukotvení ve vlasové pokožce a předchází tvrdnutí kolagenu kolem vlasových folikulů
Nativní buňky z alpské protěže - dokáže odolat těm nejextrémnějším podmínkám. V péči o pleť je známá pro své antioxidační účinky a schopnosti zachránit kolagen
Kořen zázvoru - je znám svými schopnostmi chránit pleť před každodenními agresivními vnějšími vlivy
Kofein - svou schopností přispívá k mikrocirkulaci
Viperide - inspirativní ingrediencev péči o pleť obsahuje amini sekvenci, která napodouje sekvenci obsaženou v jedu chřestýšovce waglerova. Tato sekvence je velmi bezpečná a používá se s kosmetice k vyhlazování vrásek

Řada Kérastase genesis tvoří 9 produktů

Bain Hydra-Fortifiant 
Šamponová lázeň na vlasy se sklonem k padání v důsledku oslabení vlasového vlákna a následného lámání. Jemně čistí, posiluje vlasové vlákno a snižuje riziko padání vlasů způsobené lámáním. Snižuje produkci mazové žlázky. Vhodná pro jemné až normální vlasy  a pro vlasy normální až mastné.
Obsahuje: nativní buňky z alpské protěže, kořen zázvoru

Bain Nutri-Fortifiant
Posilující šamponová lázeň pro suché nebo silné vlasy se sklonem k padání v důsledku oslabení vlasového vlákna. Jemně čistí a posiluje vlasové vlákno a snižuje riziko padání vlasů způsobené lámáním. Poskytuje vysokou dávku hydratace pro pružné a intenzivně vyživené vlasy.
Obsahuje: nativní buňky z alpské protěže, kořen zázvoru

Fondant Renforçateur
Posilující péče na vlasy se sklonem k padání v důsledku oslabení vlasového vlákna. Pomáhá obnovit vlasové vlákno, posiluje jeho přirozenou odolnost a snižuje riziko padání vlasů způsobené lámáním. Poskytuje okamžitou pevnost a hebkost bez zatížení.Vhodná pro jemné až normální vlasy. Oplachuje se.
Obsahuje: nativní buňky z alpské protěže, kořen zázvoru

Masque Reconstituant
Intenzivně zpevňující maska proti vypadávání vlasů způsobené lámáním. Pomáhá obnovit vlasové vlákno, posiluje jeho přirozenou odolnost a snižuje riziko padání vlasů způsobené lámáním. Poskytuje okamžitou pevnost a hebkost bez zatížení. Vhodná pro silné a suché vlasy. Oplachuje se.
Obsahuje: nativní buňky z protěže, kořen zázvoru

Défense Thermique
Termo-ochranný krém na vlasy se sklonem k padání v důsledku oslabení vlasového vlákna. Poskytuje ochranu proti lámání vlasů a optimální hydrataci bez krepatění a zatížení. Vlasy se nezacuchávají, při česání se méně lámou a nevypadávají. termoochrana do 230°C. Aplikuje se do mokrých délek. Neoplachuje se.
Obsahuje: nativní buňky z alpské protěže, kořen zázvoru a xylózu

Sérum Anti-Chute Fortifiant
Denní sérum na vlasy se sklonem k padání v důsledku oslabení vlasového vlákna. Minimalizuje padání vlasů. Vlasové vlákno je silnější, krásnější. Zklidňuje vlasovou pokožku a redukuje svědění. Posiluje a chrání přirozenou ochrannou bariéru vlasové pokožky. Zvyšuje odolnost proti vypadávání. Aplikujte 1x denně ráné nebo večer po dobu 6 týdnů. Neoplachuje se.
Obsahuje: aminexil, kořen zázvoru, kofein

Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes
Posilující péče na vlasy se sklonem k padání v důsledku oslabení vlasového vlákna. Obsahuje unikátní směs ingrediencí, která pomáhá minimalizovat následky padání vlasů a posílit jejich krásu. Obnovuje ukotvení vlasového vlákna v koříncích. Vlasové vlákno je silnější, krásnější. Zpomaluje proces řídnutí vlasů. Aplikujte 1x denně ráno nebo večer po dobu 6 týdnů. Neoplachuje se.
Obsahuje: Aminexil 1,5%, viperide, kořen zázvoru

Poudre Détox
Detoxikační prášek. Jemně odstraňuje částečky znečištění, maz a čistí vlasovou pokožku.
Dostání pouze v salonu jako služba. Není určeno k prodeji. Pouze pro profesionální užití.

Fusio Dose Booster Genesis
Profesionální intenzivní péče pro oslabené vlasy. Pomáhá obnovit vlasové vlákno, posiluje jeho přirozenou odolnost a snižuje riziko padání vlasů způsobené lámáním. Není určeno k prodeji. Pouze pro profesionální užití.

OWM1M