Novinka Kérastase - řada Première

Novinka Kérastase - řada Première

Novinka Kérastase - řada Première

March 24, 2024

Naše vlasy často procházejí mnoha výzvami, které mohou vést k jejich oslabení a poškození. Proto značka Kérastase přichází s inovativní péči o vlasy s dvojitým účinkem, řadou Première. Tato novinka byla speciálně navržena tak, aby odstranila nežádoucí vápníkové usazeniny z vlasových vláken, čímž jim vrátí vitalitu a sílu.

Jedním z klíčových prvků péče Première je její dvoufázový systém, který kombinuje účinky kyseliny citronové a glycinu. Kyselina citronová o koncentraci 3% je zodpovědná za odstranění vápníkových usazenin, zatímco glycin o koncentraci 5% proniká do vlasů a opravuje jejich strukturu tím, že znovu propojuje keratinové řetězce.

Nový předmycí tretmant Première je prvním krokem tohoto systému. Aplikuje se na vlhké vlasy před použitím šamponu, což umožňuje aktivním složkám proniknout do vlasů a připravit je na následné odstranění vápníkových usazenin. Poté následuje aplikace samotného šamponu Première, který dokončuje proces odvápnění a zanechává vlasy osvěžené a posílené.

Kromě odstranění vápníkových usazenin je péče Première schopná obnovit až 99% původní síly vlasů. Její dvojitý účinek cílí na vnitřní i vnější vrstvy vlasů, poskytující jim komplexní a účinnou péči.

Aby byly výsledky péče Première co nejefektivnější, doporučuje se používat celý systém pravidelně. Díky vrstvení produktů je zajištěno maximální proniknutí aktivních složek do vlasů, což přináší optimální výsledky od první aplikace.

OGI4ZTZiM2